De geschiedenis van bo.fi.ba

In november 1985 besloot Johan dat hij voldoende ervaring en kennis  had opgedaan op de administratie der directe belastingen om zelfstandig boekhouder te worden. Deze stap betekende het begin van Johans zelfstandige activiteiten als boekhouder-fiscalist, wat uiteindelijk zou leiden tot bo.fi.ba zoals het vandaag de dag bestaat.

Naarmate de tijd vorderde groeide het dienstenpakket verder uit tot een volledige ondersteuning en begeleiding, gaande van de start, over de groei en ontwikkeling, tot uiteindelijk de overlating of beëindiging van zowel eenmanszaken als vennootschappen.

In 1987 evolueerde de eenmanszaak bo.fi.ba naar de oprichting van bo.fi.ba bvba. De groei in het dienstenpakket en het klantenbestand, vertaalde zich in de groei van het personeelsbestand; dat inmiddels 10 personen telt.

De erkenning van Johan als lid van het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten (het BIBF) is sinds jaren een feit en sinds 2007 is tevens bo.fi.ba bv ovve bvba erkend als boekhouder-rechtspersoon bij het BIBF.

De verdere uitbouw van het kantoor laat zich kenmerken door een vergaande betrokkenheid en een familiaal karakter, waarbij tevens aandacht besteed wordt aan de continuïteit.